Oma Maitse mahukas sügisene erinumber Liha annab hea ja põhjaliku ülevaate meil saada olevatest lihatükkidest ja nende kasutamise võimalusest koos isuäratavate piltidega. Leiame vastused küsimustele, kuidas liha valida, ette valmistada, maitsestada, praadida, keeta, hautada, ahjus küpsetada ja lõpuks serveerida.


Luubi alla võtame veise-, sea-, lamba- ja linnuliha ning rupskid.

mahukas erinumber Liha!

Kõikide erinumbri ettetellijate vahel loosime välja kokkamisentusiasti unistuste komplekti Fiskarsilt.

Titaanist valmistatud nuga on kerge, korrosioonikindel ja püsib võrreldes teistest materjalist valmistatud nugadega neli korda kauem teravana.

Roostevabast terasest valmistatud ning mittenakkuva Thermium kattega kaetud pann on mõeldud pruunistamiseks, praadimiseks ja kastmete valmistamiseks. Panni võib ka ahjus kuni 240 C juures kasutada.

Komplekti väärtus 250 €.

Erinumber ilmub oktoobris.

Tellides hind 5,99 € (poes 6,99 €).

Tähelepanu! Oma Maitse ajakirja tellijad saavad erinumbri automaatselt.

Küsimuste korral võta meiega ühendust telefonil 680 4444 või klienditugi@ekspressmeedia.ee