Oma Maitse talvine eriajakiri Ahjuroad muudab söögitegemise lihtsaks ning annab kindluse ja hea tunde, et söögitegemine pole mingil juhul tühipaljas tüütus ja nokitsemine, vaid kõhu saab viimaks korralikult täis.

Võimalusi, mida ahjuvormi laduda, on tohutult. Ühtpidi on ahjuroogi ülilihtne valmistada – laod aga toiduained mõne minutiga vormi ja kogu lugu –, aga teisalt võtab küpsetamine oma aja. Kuid üliheade maitsekombode poole püüdleja jaoks pole küpsetamisele kulunud aeg mingiks probleemiks, vaid lausa ajavõit – kõik on mõtlemise küsimus.

Jagame nippe, millised ahjuvormid on head ja milliseid üldse ei tasuks osta, millised küpsetustemperatuurid toimivad, et kõik täpselt ja parajalt valmis saaks, ning kuidas ja millist toorainet kasutada.

Ajakirjast leiad rohkelt hautisi ja ühele plaadile kokku laotud vormiroogi: nii taimsed, kalaga kui pastaga. Küpsetame perfektseid ahjukartuleid ja ahjuvormis saavad valmis ka lihtsad magustoidud.

140 lehekülge

Ligi 200 retsepti

Ilmub oktoobris

Big Green Eggi roheline haudepott on päris raske tegelane. See emailitud malmist haudepott hautab, moorib, keedab, küpsetab ja röstib. Üsna universaalne! Rohelise haudepoti kaant saab kasutada ka eraldi, näiteks madala praepannina ja isegi koogi- või magustoiduvormina. Uuri lisa SIIT

Telli Oma Maitse ajakiri ja saad oktoobris ilmuva Ahjuroad eriajakirja automaatselt. 


Registreeri ennast ikkagi Big Green Eggi haudepoti loosi.

Klienditeenindus: tel 680 4444 või klienditugi@ekspressmeedia.ee